TJEJER HÄR ÄR SVARET.

SÅ NU HAR JAG FÅTT SVAR PÅ HUR MIN MAN FUNKAR, HEHE

LÄS, TYCKER NI ATT DET STÄMMER??????????


Vad varje kvinna bör veta om
sin man

Om kvinnorna vore bättre på att förstå sina män, skulle det bli färre gräl i förhållandet och färre anledningar till misstankar om otrohet och dylikt. Det menar den amerikanske relationsrådgivaren Glenn Good, som intervjuas i nya numret av tidskriften Redbook.

Här är tre av de "hemligheter" som avslöjas om männen i artikeln:

1) En man kan sällan låta bli att titta efter vackra kvinnor oavsett om han är gift, sambo eller singel. Detta faktum, som ligger nedärvt i generna, innebär alltså inte automatiskt att han hyser planer på att lämna sin nuvarande kvinna. Så bästa lösningen lyder: Låt honom hållas, men be honom gärna sköta tittandet så diskret som möjligt. Gör ingen stor sak av det.

2) Visst, män går faktiskt ofta på fotboll, hockey eller dylikt för att slippa få vara i din eller barnens närhet. Men det betyder inte att han är trött på dig eller familjen. Män behöver helt enkelt tid tillsammans med andra män. Sannolikt är även det ett arv från våra grottmänniskoförfäder.

3) Jo då, det stämmer att män har svårt att förstå vad kvinnor menar med vad de säger. Orsaken är förmodligen att män är mer resultatorienterade. De försöker föreslå en lösning på det problem som diskuteras. Allt medan kvinnor gärna vill få prata om problematiken, vrida och vända på fakta och argument utan att nödvändigtvis nå fram till lösning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0