hjälp önskas !!! =)

Bästa IT support!

Förra året uppgraderade jag från Flickvän 7.0 till Hustru 1.0. Så fort jag hade installerat programmet märkte jag att det började kräva att jag skulle installera Barn 1.1, 1.2 och 1.3. Det tog en massa tid och krävde en massa resurser. Det stod det inget om i programspecifikationen. Dessutom installerade sig Hustru 1.0 i alla andra program och dyker upp så fort jag startar datorn och övervakar alla mina aktiviteter. Gamla program som Pokerafton 10.3, Fyllefest 3.5 och Söndagsfotboll 5.0 fungerar inte längre. När jag försöker starta dem får jag felmeddelandet: "Du har utfört en otillåten aktivitet. Stäng genast ner alla program som inte stöds av Hustru 1.0!"
Det är omöjligt att hålla Hustru 1.0 i bakgrunden medan jag försöker köra några av mina favoritprogram. Jag har funderat på att återgå till Flickvän 7.0, men jag kan inte ens avinstallera Hustru 1.0. Kan ni hjälpa mig?

Tack på förhand,
"Frustrerad och förvirrad"

Svar från IT-support:

Bäste Frustrerad och förvirrad!

Problemet du beskriver är mycket vanligt och många klagar över samma sak. Orsaken till problemet är ett grundläggande missförstånd. Hustru 1.0 är inte, som många män tror, ett nytto- och underhållningsprogram, utan ett operativsystem som är designat för att styra allt. Att försöka gå tillbaka till Flickvän 7.0 när Hustru 1.0 är installerat är dömt att misslyckas. Några har försökt med att installera Flickvän 8.0 eller Hustru 2.0, men det har slutat med att de har fått mer problem än vad de hade med Hustru 1.0. Vi rekomenderar att du behåller Hustru 1.0 och försöker göra det bästa av situationen, samt att du eventuellt läser hela kapitel 6 i manualen "Vanliga programfel". Datorn kommer att fungera perfekt så länge du tar ansvar för alla systemfel, oavsett vem som har förorsakat dem. Det räcker med att du skriver:/FÖRLÅT, så återvänder styrsystemet till normaltillståndet. Hustru 1.0 är ett storartat program som dock kräver ett visst mått av underhåll. Du kan försöka med att köpa tilläggsprogram för att öka funktionaliteten. Vi rekomenderar Blommor 2.1, Choklad 5.3 eller i extremfall mjukvarupaketet Päls 2000. Vi avråder å det bestämdaste från att installera Älskarinna i kortkort 3.3 eftersom detta program inte stöds av Hustru 1.0 och kommer att resultera i att Hustru 1.0 avinstallerar sig själv och därmed avlägsnar 50 procent av systemresurserna. Älskarinna i kortkort 3.3 kräver själv stora systemresurser, som inte finns kvar efter det att Hustru 1.0 har avinstallerat sig själv.

Vänligen IT-supporten

www.humorbrevet.se

Kommentarer
Postat av: Emma Damm

Kika gärna in på min nya teckning som jag nyss har ritat! Lägg gärna till mig på bloglovin också då jag uppdaterar med nya teckningar ganska ofta :-) Kramar Emma

2009-01-04 @ 19:14:26
URL: http://emmadamm.blogg.se/
Postat av: Ia Darling

Hahaha :D

Ett gott skratt var precis vad jag behövde ikväll när jag springer mellan kastrullerna i köket och det iskalla badet i badrummet :P

2009-01-04 @ 19:15:58
URL: http://iadarling.blogg.se/
Postat av: Ia Darling



Ja just ja, "högkostnadsskydd" var ordet jag sökte! Jag frågade damen på Apoteket om hon kände till om det fanns någon annan medicin, men hon var så otrevlig att jag gick därifrån väldigt besviken. Dagen därpå gick jag till vårdcentralen för att få recept, men när jag kom dit hade deras datasystem lagt av plus att två läkare var sjuka och därmed kunde jag inte få hjälp den dagen. Därefter har jag jobbat... Men på onsdag ska jag ta itu med det på nytt. När man har så ont och det är ett måste med en Adalat var morgon och kväll känns det så bedrövligt att ALLT annat ska gå emot en... Man vill bara sätta sig ned o gråta.



Det nya receptet du fick - är det också på Adalat fast nedsatta sådana? Eller är det en ny medicin du ska prova? För att få bukt med den huvudvärk Adalaten ger mig får jag starka värktabletter att ta innan sänggående. Får du ont i huvudet av Adalaten?



Tack så jättemycket för tipsen!!

2009-01-04 @ 19:23:21
URL: http://iadarling.blogg.se/
Postat av: vivan

Asgarvar...du är så rolig! tur man är flickvän då...

här är det el hombreo som tror han bestämmer...ha,ha,ha..kramen!

2009-01-04 @ 20:51:14
URL: http://vwellermo.blogg.se/
Postat av: soffie

fniss va det va bra,

hoppas dina händer är bättre idag har tänkt på dej hela dan då det varit så kallt här,

må så gott

2009-01-04 @ 20:54:13
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Anna

Du..det där finns det en tydlig sanningshalt i..tyvärr..men vi jobbar på det eller hur..jag har kommit en bit iaf..tar för mig mer o mer..

Härlig beskrivning på problemet..kan man formatera och komprimera tror du? Eller måste det avinstalleras..nä..helst inte..gräset är inte grönare för någon..ha ha..kul inlägg

2009-01-04 @ 20:56:38
URL: http://filipendula.blogg.se/
Postat av: karro

cool blogg =)

2009-01-05 @ 02:16:31
URL: http://jonssonfotograferar.blogg.se/
Postat av: karro

cool blogg =)

2009-01-05 @ 02:16:51
URL: http://jonssonfotograferar.blogg.se/
Postat av: Ragnvi

Godmorgon! Hi, hi! Först fick jag nästan kaffet i fel strupe! Skitbra!



Isch, vilka dumma händer du har! Förstår om du har ont och blir oroad! Du får inte tänka det värsta!



Hunden har sovit hela natten och igår kväll var det inte nåt fel på henne...hoppas det bara är löpet!

Minus arton ute här idag! Sjutton inne...brrr!

Kramen!

Ragnvi

2009-01-05 @ 05:24:39
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Mia

Vilken tur att han inte fick rådet att starta i "Felsäkert läge"...

Tack för ett gott skratt!!! L

2009-01-05 @ 07:58:40
URL: http://matmia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0