tårar i ögonen :`(

här har vi fler monster, det fängelse dom fick tycker jag är  för lindrigt, ett skott i nacken skulle de ha.
tänk att en mamma som inte gör något ,när styvpappan slår  en litet barn usch.

man blir så ledsen när man ser sånt, här, jag ryser nu.vad tycker du ???


Kommentarer
Postat av: Mia

Usch, jag har sett den och den är hemsk! Nu har jag gått igenom din blogg och sannerligen, man får både skratta och gråta... :-)

2007-10-31 @ 17:42:28
URL: http://matmia.blogg.se
Postat av: Caroline

Hemskt.Finns igna andra ord.
KRAM

2007-10-31 @ 20:21:11
URL: http://hemochlycka.blogg.se
Postat av: maja M

Blev väldigt väldig berörd. Jag förstå inte när det finns så många människor överallt som önskar att få ta hand om ett barn.
Varför stoppar samhället till adoptioner? Jag förstår att mamma och pappa är deras ursprungliga föräldrar men jag tror att ett barn kan få väldgt starka band till sina "icke" biologiska föräldrar. Det jag anser är att många barn behöver veta sitt ursprung men att de inte behöver ha någon kontakt med sina föräldrar fram till de är vuxna och själv får bestämma. Det är klart att det är från fall till fall men många gånger tror jag att barnet bör slippa ha kontakt med sina biologiska och få bara ha en trygg miljö. Nu är det så att barn får pendla fram och tillbaka och det gör de bara splittrade och gör adoptionsföräldrarna bara osäkra och rädda. Vem vill lämna bort barnet till någon de inte litar på.
Snabbare ingripande innan barnen får för tydliga spår. Många många skulle i ett tidigt skede vilja ha ett barn att älska. Barnet kommer att bli deras barn, biologisk eller inte det tror jag spelar mindre roll. Detta är en grovt förenklad version av mina tankebanor men jag anser att
många många fler ingripande borde ske och snabbare.
Har själv inte barn.

2007-11-02 @ 16:04:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0