FÖRSÄLJNINGSREKORD:)

TÄNK ATT DET ÄR KUL ATT HA SKOJ PÅ KVINNORS HANDIKAPP.

VAD TYCKER NI OM DEN ROLIGA HISTORIEN, VAR DEN KUL ?????????


Försäljningsrekord!

Det var en kille som flyttade till Australien, Sidney närmare bestämt, och han gick till det stora varuhuset för att söka jobb. Föreståndaren undrade om han hade någon säljerfarenhet och killen svarade att han hade varit försäljare på det fina varuhuset i Stockholm.
- OK, sa föreståndaren som gillade killen, du kan börja redan imorgon på en provanställning. Jag kommer ner till din avdelning efter stängningsdags och ser hur det går för dig.
Efter stängningsdags dagen därpå kom så föreståndaren ner för att fråga killen hur många kunder han hade haft idag.
- En, svarade han.
- Bara en? utbrast föreståndaren. Normalt sett har våra säljare mellan 25 till 30 kunder om dagen. Hur mycket köpte kunden för?
- 201 585 dollar.
- 201 585 dollar, det är inte klokt! Vad sålde du till honom?
- Först sålde jag en liten metkrok, sen en rulle fiskerev, sen ett litet sänke och till sist köpte han ett helt fiskeset. Sen frågade jag honom var han skulle fiska någonstans, och han sa nere vid kusten. Så jag sa till honom att då behöver han en båt och vi gick till båtavdelningen där jag sålde en Criscraft med dubbla motorer. Då blev han osäker om hans gamla Honda Civic skulle orka dra den båten, så jag tog med honom till bilavdelningen och sålde en Nissan Pajero.
Föreståndaren hade med stigande förvåning lyssnat på killen och frågade:
- Du menar att en kille kommer in här för att köpa metkrok och du säljer en båt och en bil till honom?
- Nej, nej! Han kom egentligen in för att köpa tamponger till frugan sin och då sa jag till honom att eftersom helgen ändå var förstörd så kunde han väl lika gärna åka och fiska!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0